Hővédők

Szolgáltatás leírása

HŐVÉDŐK

Hő védő, fényvédő, betekintés védő és hőszigetelő ablakfóliák

Az ablakfóliák kiválasztásában az ablak mellett ülők komfort érzetének növelése, az energiamegtakarítás, a betekintés védelem és a berendezések, kárpitok fakulás elleni védelme játszik elsősorban szerepet.

A megfelelő típusú fólia kiválasztásával szabályozható az épületbe bejutó természetes fény erőssége és minősége.

Biztonsági ablakfóliák

A biztonsági ablakfóliák – egy láthatatlan áttörés késleltető védőpajzsot képezve az ablak- és ajtóüvegek felületén – nagymértékben megnövelik az üvegfelületek ellenállóságát az erőszakos behatolással és a vandalizmussal szemben.

A fóliák vékonyak, víztiszták, hosszú élettartamúak és nagy hatékonyságú biztonságvédelmi tulajdonságokkal rendelkeznek. Nem csak, hogy egyben tartják az üveget, de erősen ellenállóak is, meghosszabbítva ezzel a behatoláshoz szükséges időt.

A biztonsági ablakfóliák kiegészítve más biztonsági rendszerekkel, komoly biztonsággal védhetnek meg nagy értékű berendezéseket, vagyontárgyakat.

MABISZ minőségi tanúsítvány, 5 év garancia!

Termofüggöny, PVC szalagfüggöny, ipari függöny

Magyarországon, a növekvő energiaköltségek miatt egyre népszerűbb az ipari függöny (termo függöny).

Praktikusan a meleg ki és beáramlását és a “hideg” ki és beáramlását egyformán megakadályozza.

Gyakran nyitott ipari kapuk, elé vagy mögé építve hő zsilipet hozhatunk létre, jelentős fűtési költség megtakarítással, de hűtőházakban is jelentős költségcsökkentést lehet ezzel a beépítési metodikával elérni.

A termo függönyök alkalmasak targoncával való áthajtásra. A lamellák cserélhetőek, akár egyenként is az esetleges sérülések függvényében. Szükség esetén csapágyazott karnisrendszerrel elhúzható termo függöny felületeket is létrehozhatunk.

Jellemző lapméretek

100mm, 150mm, 200m, 300mm és 400 mm, melyekből széles színválasztékkal rendelkezünk. Kisebb ajtókat, átjárókat rugó-visszatérítésű lengőajtókkal is lezárhatunk.

Zsalúzia vagy külső lamellás árnyékoló

Gyakorlatilag külső reluxa, de beltéri társánál masszívabb és időt állóbb. Alumínium lapokból álló külső árnyékoló. Lakások, családi házak és középületek külső árnyékolására egyaránt ajánlott.

Motoros működtetése is megoldható.

Működtetési módok

1. kézi működtetés: Karral történik, mely biztosítja a felhúzást és leengedést, illetve a billentést.

2. elektromos működtetés: A karnisban elhelyezett csőmotorral működik. Kapcsolóval, távirányítóval, illetve szél és fényérzékelő automatikával ellátható.

Back to Top