Szalagfüggöny tisztítás

Szolgáltatás leírása

Szalagfüggöny tisztítás

*A szalagfüggöny praktikussága ellenére, akár irodákban, akár magánlakásokban található, ugyanúgy elpiszkolódik, mint a hagyományos függönyök. Még a zárt légterű helyiségekben is, ahol légkondicionáló működik, a levegő mozgásával szennyeződik, illetve a dohányfüst vagy egyéb gőzök hatására a textil besárgul, elhanyagoltság képzetét kelti. Ennek elkerülésére kínálunk Önnek gyors, precíz, szakszerű és hatékony módszert, mellyel jelentősen kímélheti költségeit, hisz az új szalagfüggöny mindig drágább, mint a meglévő szalagfüggönyt rendszeresen karbantartani.
*Cégünk több mint 25 évvel ezelőtt Magyarországon elsőként vezette be a professzionális szalagfüggöny tisztítást, mely azóta is fő profilunk. A szalagfüggöny tisztítás egyedülálló, ipari módszerrel, német géppel, környezetbarát vegyszerrel és technológiával történik. A hasonló szolgáltatásokat kínáló cégek közül, csak mi rendelkezünk ISO 9001 Minősítéssel. Fontosnak tartjuk kollégáink folyamatos képzését, és vevőinkkel a folyamatos kapcsolattartást.

*Mi nem a helyszínen tisztítjuk a szalagfüggönyöket, – a megrendelő vizét és áramát használva, a helyszínen utólagos takarítást végeztetve, kevéssé vagy egyáltalán nem hatékony módszert használva, -hanem a helyszínen a szalagfüggönyöket leszereljük, telephelyünkre szállítjuk, kitisztítjuk, és a tiszta, por-, nikotin és baktériummentes függönyöket visszaszereljük, az elkopott alkatrészeket kicseréljük.  Vállalási határidőnk mennyiségtől függően 24-72 óra. A megrendelővel egyeztetve a munkavégzés idejét és határidejét, hogy a lehető legkevésbé zavarjunk munkánkkal, ha szükséges munkaidő után, illetve igény szerint hétvégén végezzük a szalagfüggönyök tisztítását. Sem a munkaidő utáni, sem a hétvégi munkavégzés a megrendelő költségeit nem emeli. Épületek felújítása, festése esetén a felújítási munkák kezdete előtt a szalagfüggönyöket szakszerűen leszereljük, és szükség szerinti ideig díjmentesen tároljuk. Az általunk alkalmazott technológiával a függönyök élettartama meghosszabbodik, eredeti színe és állaga, impregnáltsága a régi marad. A tisztítást ajánlatos évente, szükség szerint félévente elvégeztetni, így a rendszeresen tisztított és karbantartott függönyt nem szükséges magas költségen idő előtt lecserélni. Szolgáltatásunk az egész ország területére kiterjed. Budapest területén a helyszíni felmérés ingyenes.

Back to Top