Reluxa

Szolgáltatás leírása

Reluxa

Az alumínium reluxa praktikus árnyékolási megoldás lakásokhoz, irodákhoz. Segítségével könnyen szabályozható a bejövő fény erőssége, bár teljes sötétség nem érhető el vele.
Ideális megoldást ad ott is, ahol úgy szeretnénk korlátozni vagy kizárni a betekinthetőséget, hogy közben mégis megmaradjon a kilátásunk. Ezzel nagymértékben csökkenthető a bezártság érzése is.
A lamellák forgatásával szabályozható a beáramló fény mennyisége és iránya.

A reluxák gazdag színválasztékban (RAL), 16 és 25 mm széles lamellákkal készülnek (akár perforált kivitelben is), amelyekhez alapesetben fehér színű szerkezet, – de akár azonos színű felfogó sín és zsinór – tartozik.

Az átlátszó forgatópálcával, automata zsinórrögzítővel (bowden) felszerelt reluxák billenő és nyíló ablakokra, ajtókra feszített kivitelben, míg két üvegfelület közé szerelve hajlékony tengely-kivitelezéssel készülnek. Így a reluxa az ablak buktatásakor is az ablak síkjával párhuzamosan marad. Semmilyen rögzítő elem nem látható. Használható térelválasztásra is.

Működtethető jobb és baloldalról egyaránt.

Fa reluxa:

A fa reluxa egy olyan, manapság divatos belső árnyékoló, mely valódi fából készül. A lamella 25 és 50 mm széles. A karnis fatakarással és színharmonizált zsinórokkal ellátott, így egyedi hangulatot kölcsönöz otthonának, üzletének.

Back to Top