Roletta

Real Estate

ROLetta

A textil roletta az egyik legismertebb belső árnyékoló. Dekoratív, a helyiség stílusához mintájával és színével illeszkedve, a hagyományos és modern lakások, gyerekszobák, irodák, kórházak, iskolák egyik legelterjedtebb berendezési tárgya. Színei akár a szalagfüggöny színéhez is illeszthetők, mely így a belső terekben egységességet mutat. 

Előnyei

Működtetésük rugós, gyöngyláncos vagy motoros működtetésű is lehet. A roletta fém- és műanyagkonzolokkal ajtókra, ablakokra egyaránt rögzíthető. Ferde tetőtéri nyílásoknál az alsó feszítőrúd teljesen lehúzott állapotban is tartható, de az árnyékolt felület – több pár akasztó felszerelésével – változtatható megoldást is adhat. Tokozott rolettával azonban akár a teljes sötétítés is elérhető. Maga a szerkezet alumínium elemekből, valamint változatos színű és minőségű textíliából áll, melyekből gazdag szín- és anyagválasztékkal rendelkezünk.

Real Estate

Textíliák típusai

Fényáteresztő: hátoldal színe azonos a színoldallal
Fényzáró: hátoldal színe fehér
Dekor: hátoldal színe azonos a színoldallal
Alupigmentált: hátoldal színe ezüst
Napháló: hátoldal színe azonos a színoldallal

Újdonság

Modern megoldás a Sávroletta, melynek textiljében sávosan váltakozik a teljesen homogén anyag a lyukacsos anyaggal, egymással egyező színben, ezek a textilek fényáteresztőek. Alapesetben a szerkezet fehér színű.

Real Estate

Hátrányai

A roletták hátránya a szalagfüggönyökkel szemben, hogy anyaguk nem tisztítható.

Galéria

További szolgáltatásaink