Szalagfüggöny

Real Estate

szalagfüggöny

A szalagfüggöny elegáns és praktikus árnyékolási megoldás igényes lakásokhoz, irodákhoz, kiállítótermekhez.
Egyedi megoldást jelenthet nem csak egyenes, de ferde felületek árnyékolására, valamint térelválasztásra is. Egyesíti magában a hagyományos csipkefüggöny és a sötétítőfüggöny előnyeit, hiszen a lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszti be, fényzáró lamellákkal teljesen kizárható a természetes fény. A szalagfüggöny tartozékai: karnis és szerelvényei, lamellák alsó súlyokkal és gyöngyláncokkal.

kivitel

Felszerelése és kezelése egyszerű. Szerelhető mennyezetre egyszerű bepattintható tartólemezekkel, vagy oldalfalra felfogó konzolokkal.

A karnis magassága csupán 45 mm, ezért helyigénye rendkívül kicsi. Alapszíne a fehér. A lamellák szélessége normál esetben 127 mm, de 69 és 89 mm széles változatok is gyárthatóak. A lamella kezelőegységei jobb és bal oldalra egyaránt kerülhetnek, a lamellák gyűjtési helye lehet jobbra, balra, két szélére és középre is.

Real Estate

a lamellák

Gazdag szín és textília választékunk biztosítja, hogy Ön mindig a megtalálja a helyiség hangulatához leginkább illő megoldást, roletta textiljeink színeihez is alkalmazkodnak.

A lamellák UV-stabilak, speciális portaszító anyaggal kezeltek, de évente legalább egyszer, bizonyos helyszíneken (pl. kórházak, orvosi rendelők, egyéb egészségügyi intézmények) félévente tisztítást és karbantartást igényelnek. A tisztítást és a sérült, vagy végleg nem tisztítható lamellák cseréjét cégünk rövid határidővel vállalja.

Minőség

A piacon forgalmaznak “olcsóbb” kategóriájú szalagfüggönyöket – a jobb minőségű szalagfüggönyök fantázianevével egyező megnevezéssel -, melyek alapanyaga nem tiszta textil, hanem papír és textil keveréke. Hosszútávon nem éri meg ezeket a “keverék” szalagfüggönyöket felszereltetni, mert 2-3 év alatt teljesen elpiszkolódnak, nem tisztíthatóak, így később csak cseréjük lehetséges. 

Az általunk kínált szalagfüggönyök mindegyike kizárólag textil alapú, tisztítható anyagú, és a rendszeres, éves tisztítással élettartamuk jelentősen (akár 20 év) megnövelhető.

Galéria

További szolgáltatásaink