Reluxa

Real Estate

reluxa

Az alumínium reluxa praktikus árnyékolási megoldás lakásokhoz, irodákhoz. Segítségével könnyen szabályozható a bejövő fény erőssége, bár teljes sötétség nem érhető el vele.
Ideális megoldást ad ott is, ahol úgy szeretnénk korlátozni vagy kizárni a betekinthetőséget, hogy közben mégis megmaradjon a kilátásunk. Ezzel nagymértékben csökkenthető a bezártság érzése is.
A lamellák forgatásával szabályozható a beáramló fény mennyisége és iránya.

Kivitel

Reluxáink gazdag színválasztékban (RAL), 25 mm széles lamellákkal készülnek, amelyekhez alapesetben fehér színű szerkezet, – de akár azonos színű (színharmónizált kivitel) felfogó sín és zsinór – tartozik.

Az átlátszó forgatópálcával, automata zsinórrögzítővel (bowden) felszerelt reluxák billenő és nyíló ablakokra, ajtókra feszített kivitelben, míg két üvegfelület közé szerelve hajlékony tengely-kivitelezéssel készülnek. Így a reluxa az ablak buktatásakor is az ablak síkjával párhuzamosan marad. Semmilyen rögzítő elem nem látható. Használható térelválasztásra is.

Működtethető jobb- és baloldalról egyaránt.

Real Estate

fa reluxa

A fa reluxa egy olyan, manapság divatos belső árnyékoló, mely valódi exotikus fából készül, 25 vagy 50 mm széles lamellákból, egyedi külsőt kölcsönözve otthonának, üzletének.

A kiegészítő alkatrészek és zsinórzatok színei minden esetben megegyeznek a választott fa színével, mozgatása zsinórral, üvegpálcával és motorral is lehetséges.

Galéria