Napellenző

Real Estate

Napellenző

A csuklókaros napellenzőink – UV álló Sattler ponyvával –  nem csak a teraszon biztosítanak kellemes klímát az aktív vagy passzív pihenéshez, de a lakás belső hőmérsékletét is szabályozzák!

A napellenző kiváló árnyékoló családi házak, nyaralók, üzletek teraszaira, lakások erkélyeire.
Alkalmas ablakok árnyékolására is. Véd az erős napsütéstől, esőtől, a belső teret hűvösen tartja.

használat

A csuklókaros napellenzők a legelterjedtebb teraszárnyékolók. Fontos a jó minőségű vászon és szerkezet kiválasztása, hiszen napellenzőt nem 1-2 szezonra vásárolunk! Az első, amit tudnunk kell: az árnyékolandó terület szélessége és a hosszúsága (amit a napellenző karkinyúlási mérete fed le).

Real Estate

vásznaink

Vásznaink kiváló minőségű, erős, színtartó, időjárásnak ellenálló, víz- és szennytaszító, valamint gombásodás elleni impregnálással ellátott import (Sattler) anyagok, folyamatosan megújuló színekben, egyedi méretben készülnek, drapériával vagy anélkül.

Működtetés

A napellenző mozgatása kézi hajtókarral vagy motorral történik. A napellenző vezérelhető kapcsolóval, távirányítóval, szél- és fényérzékelő automatikával, okosotthon rendszerekbe is beilleszthető.

A napellenző színei és mintái egyaránt változatosak így minden igényt kielégítenek. A napellenző szerkezeti alapanyagai színterezett alumíniumból készülnek. Külön kérésre védőtetővel ellátva.

Galéria

További szolgáltatásaink