Szalagfüggöny tisztítás

Real Estate

Miért van rá szükség?

A szalagfüggöny praktikussága ellenére, akár irodákban, akár magánlakásokban található, ugyanúgy elpiszkolódik, mint a hagyományos függönyök. Még a zárt légterű helyiségekben is, ahol légkondicionáló működik, a levegő mozgásával szennyeződik, illetve a dohányfüst vagy egyéb gőzök hatására a textil besárgul, elhanyagoltság képzetét kelti. Ennek elkerülésére kínálunk Önnek gyors, precíz, szakszerű és hatékony módszert, mellyel jelentősen kímélheti költségeit, hisz az új szalagfüggöny mindig drágább, mint a meglévő szalagfüggönyt rendszeresen karbantartani.

professzionális szalagfüggöny tisztítás

Cégünk több mint 30 évvel ezelőtt Magyarországon elsőként vezette be ezt a típusú professzionális szalagfüggöny tisztítást, mely azóta is fő profilunk. A szalagfüggöny tisztítás egyedülálló, ipari módszerrel, német géppel, környezetbarát vegyszerrel és technológiával történik. Fontosnak tartjuk kollégáink folyamatos képzését, és megrendelőinkkel a folyamatos kapcsolattartást, hogy valóban maximálisan kielégítsük a beérkező igényeiket, és így minél több új és visszatérő partnerünk legyen, akiknek mindig segítünk a tisztítással és karbantartással kapcsolatos problémák megoldásában.

Real Estate

Hogyan tisztítjuk meg?

A hasonló szolgáltatásokat kínáló cégekkel ellentétben, mi nem a helyszínen tisztítjuk a szalagfüggönyöket, – a megrendelő vizét és áramát használva, a helyszínen utólagos takarítást végeztetve, kevéssé vagy egyáltalán nem hatékony módszert használva, -hanem a helyszínen a szalagfüggönyöket leszereljük, telephelyünkre szállítjuk, kitisztítjuk, és a tiszta, por-, nikotin, pollen és baktériummentes függönyöket visszaszereljük, az elkopott alkatrészeket kicseréljük.

professzionális szalagfüggöny tisztítás

Vállalási határidőnk mennyiségtől függően 24-72 óra. A megrendelővel egyeztetve a munkavégzés idejét és határidejét, hogy a lehető legkevésbé zavarjunk munkánkkal, ha szükséges munkaidő után, illetve igény szerint hétvégén végezzük a szalagfüggönyök tisztítását. Épületek felújítása, festése esetén a felújítási munkák kezdete előtt a szalagfüggönyöket szakszerűen leszereljük, és szükség szerinti ideig díjmentesen tároljuk. Az általunk alkalmazott technológiával a függönyök élettartama meghosszabbodik, eredeti színe és állaga, impregnáltsága a régi marad. A szalagfüggöny tisztítását nem ajánlatos „házi” módszerekkel végezni, mert elveszti impregnáltságát, a lamellák megpuhulnak és elvesztik tartásukat is. A tisztítást ajánlatos évente, szükség szerint félévente elvégeztetni, így a rendszeresen tisztított és karbantartott függönyt nem szükséges magas költségen idő előtt lecserélni. Minden olyan szalagfüggöny típust tisztítunk, melynek alapanyaga textil alapú, mérettől és mennyiségtől függetlenül.

Real Estate

Országos kiszállás

Szolgáltatásunk az egész ország területére kiterjed. Budapest területén a helyszíni felmérés ingyenes. Aktuális árainkról méret, mennyiség és a helyszín címének megadásával e-mailben vagy telefonon is érdeklődhet. Kisebb mennyiségű tisztítandó szalagfüggöny esetén, a kiszállás költségei elkerülhetőek, ha előre egyeztetett időpontban a leszerelt lamellákat személyesen vagy futárszolgálattal műhelyünkbe juttatja. A lamellák szakszerű le és felszereléséhez telefonon segítséget nyújtunk igény szerint.