Szalagfüggöny

Szolgáltatás leírása

Szalagfüggöny

A szalagfüggöny elegáns és praktikus árnyékolási megoldás igényes lakásokhoz, irodákhoz, kiállítótermekhez.
Egyedi megoldást jelenthet nem csak egyenes, de ferde és íves felületek árnyékolására, valamint térelválasztásra is. Egyesíti magában a hagyományos csipkefüggöny és a sötétítőfüggöny előnyeit, hiszen a lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszti be, fényzáró lamellákkal teljesen kizárható a természetes fény.

Felszerelése és kezelése egyszerű. Szerelhető mennyezetre egyszerű bepattintható tartólemezekkel vagy oldalfalra felfogó konzolokkal.

A szalagfüggönyök a hagyományos kézi működtetésű kivitel mellett, motoros változatban is rendelhetőek.

Gazdag szín és textília választékunk biztosítja, hogy Ön mindig a megtalálja a helyiség hangulatához leginkább illő megoldást.

A karnis magassága csupán 45 mm ezért helyigénye rendkívül kicsi, alapszíne a fehér. A lamellák szélessége 69, 89 valamint 127 mm lehet. A lamella kezelő jobb és bal oldalt egyaránt lehet, a gyűjtés helye lehet jobbra, balra, két szélére és középre.

A lamellák UV-stabilak, speciális portaszító anyaggal kezeltek, de évente legalább egyszer tisztítást és karbantartást igényelnek. A tisztítást és a sérült vagy végleg nem tisztítható lamellák cseréjét cégünk rövid határidővel vállalja.

A piacon forgalmaznak “olcsóbb” kategóriájú szalagfüggönyöket, a jobb minőségű szalagfüggönyök fantázia nevével egyező megnevezéssel, melyek alapanyaga nem tiszta textil, hanem papír és textil keveréke. Hosszú távon nem éri meg ezeket a “keverék” szalagfüggönyöket felszereltetni, mert 2-3 év alatt teljesen elpiszkolódnak, nem tisztíthatóak, így később csak cseréjük lehetséges. Az általunk kínált szalagfüggönyök mindegyike kizárólag textil alapú tisztítható anyagú, és a rendszeres, éves tisztítással élettartamuk jelentősen (akár 20 év) megnövelhető.

Back to Top