Pliszé függöny

sokoldalú

A pliszéfüggöny a legsokoldalúbban használható belső árnyékoló. Az átlagos nyílászárók mellett tetőterek és télikertek vízszintes vagy döntött üvegfelületeinél, egyedi ablakoknál egyaránt alkalmazható. Karcsúbb mérete miatt a pliszéfüggöny szinte belesimul az üvegfelületbe.

Real Estate

sokszínű

több mint 50 féle pliszírozott textíliából készülő, harmonika szerűen záródó belső árnyékoló ablakmélyedésbe, ablakszárnyra vagy a fal síkja előtt egyaránt használható. A pliszírozott, portaszító, műszálas textília megszűri vagy kizárja az erős napsugarakat, ugyanakkor lehetővé teszi a szellőzést is.

könnyen mozdítható

pliszéfüggöny mozgatása zsinórral, fogantyúval (bukó-nyíló ablaknál vagy döntött felületnél) és gyöngylánccal történhet. Magasan elhelyezett pliszéfüggönyhöz mozgató rudat ajánlunk. Normál ablak esetében motoros mozgatás is lehetséges.

Textíliák típusai

Az árnyékolandó feladatnak megfelelően megkülönböztetünk áttetsző, fényvisszaverő és teljes sötétségét biztosító textíliát, ami lehet egyszínű vagy mintás, pasztellszínűtől a sötét színekig.

A textilen átvezetett zsinórzat biztosítja az anyag merevségét. A textília felső és alsó részén egy-egy alumíniumprofilba csúsztatott műanyagprofilhoz van hozzáerősítve.

Alap esetben az alumínium profil fehér színű, de felár ellenében a textília vagy az ablakszárny színével megegyező színűre profilok készítése is megoldható, mellyel tökéletes összhang érhető el.

Galéria

További szolgáltatásaink